O nama

Saznajte više o našem vrtiću.

Dječji Vrtić Zibeljko

Naša misija
U suradnji s roditeljima odgojiti samostalno, radoznalo, kreativno dijete koje je sposobno razumjeti i prihvatiti sebe i druge putem igre – čiji dar i užitak nikad ne prestaje

Naša vizija
Vrtić je mjesto za igru, život i cjelovit razvoj individualnih potencijala djeteta u skladu s njegovim pravima i potrebama.

Što nudimo?

U svakodnevnom kreiranju okruženja nastoje se stvarati odgovarajući organizacijski uvjeti koji se temelje na suvremenom shvaćanju djeteta, kao cjelovitog bića, istraživača i aktivnog stvaratelja znanja, socijalnog subjekta sa specifičnim potrebama, pravima i kulturom, aktivnog građanina zajednice te kreativnog bića sa specifičnim stvaralačkim i izražajnim potencijalima.

Odgojitelji pozorno prate ono što djeca rade, kako razmišljaju, kako rješavaju postojeće probleme i kako pritom surađuju što im predstavlja temelj u promišljanju novih poticaja i intervencija u prostoru u svrhu poticanja daljnjeg cjelovitog razvoja djeteta. U planiranju poticaja, aktivnosti i organizaciji prostora polazi se od djeteta i njegovih potencijala.

Djeci se svakodnevno osiguravaju različiti izbori i osnažuje se njihova samoorganizacija i samostalnost u aktivnostima. Ona imaju mogućnost da prema svojim interesima, potrebama i mogućnostima biraju sadržaje svojih aktivnosti i prijatelje te istražuju i uče na način koji je za njih smislen i svrhovit.

Velika važnost pridaje se boravku i igri na svježem zraku na našem vrtićkom dvorištu. Dvorište je moderno uređeno, ograđeno, opremljeno raznim spravama za aktivnosti te prikladno za sve uzraste djece kako bi uživali u slobodnome vremenu i provodili ga sa ostalom djecom.

Upoznajte djelatnike našeg vrtića

Vrtić je mjesto za igru, život i cjelovit razvoj individualnih potencijala djeteta u skladu s njegovim pravima i potrebama.

Ravnateljica

Ivana Obadić, mag.praesc.educ.
091/177-1612

Voditelj računovodstva

Marina Vučkovečki, mag. oec.
095/375-8653

Kuharica

Mirjana Vrabec

Spremačica

Anita Knez

Odgojiteljica

Lucija Huđ, mag.praesc.educ

Odgojiteljica

Valentina Pečevski, mag.praesc.educ.

Odgojiteljica

Davorka Kramarić, mag.praesc.educ.

Odgojiteljica

Petra Hranj, univ.bacc.praesc.

Odgojiteljica

Karmela Ernečić, univ.bacc.praesc.,
odgojitelj pripravnik

Zamjena

Valentina Kosalec,
mag. prim.educ

Nestručna zamjena

Tanja Kuhar

Nestručna zamjena

Martina Hančić

Službenik za zaštitu podataka

Igor Barlek, CIPP/E
bi@biconsult.hr, 091/469-1122

Skip to content